Vik Coaching & Consulting støtter entreprenører og små bedrifter i deres daglige drift slik de kan fokusere på å gjøre mer av det de gjør best.

VikC&C er et fleksibelt, online coaching & konsulentfirma som drives av Mari Louise Vik.

I mine allsidige oppdrag kombinerer jeg min bakgrunn i IT, forretningsutvikling og coaching med min lidenskap for kommunikasjon og utvikling.

Jeg har for tiden base i Sandnes / Stavanger.

Hvorfor Samarbeide Med VikC&C?

Min styrke er kunnskap og erfaring på tvers av komplimenterende industrier som blir spennende sammen – IT, forretningsutvikling og coaching.

Jeg blir glad av å kunne støtte entreprenører og små bedrifter i deres personlige og profesjonelle utvikling. Dersom du jobber med noe du virkelig brenner for, er jeg sikker på du har erfart at din egen og bedriftens utvikling både overlapper og forsterker hverandre.

Jeg bruker alle verktøyene jeg har samlet i min allsidige erfaring som entreprenør, system- og forretningsutvikler og coach for å støtte deg i din bedrift. Sammen skaper vi klarhet rundt målene dine, finner beste vei fremover og utvikler løsninger som fremmer disse målene.

Jeg ønsker å samarbeide med mennesker hvor vi begge føler vi er en god match.

For å sikre en win-win situasjon, tilbyr jeg enkle og rimelige måter for deg å teste mine tjenester og se om de skaper verdi for deg.

Om du tror vi kan være en god match, vil jeg gjerne invitere deg til en kopp kaffe og ta en prat om hvem du er og hva du trenger. Fra her kan vi se hvordan jeg eventuelt kan støtte deg og din bedrift.

Om mine nåværende tjenester kan være noe for deg, gleder jeg meg til å høre fra deg i skjemaet under.

Er vi en god match?

Si hei, så tar vi en kaffe og finner utav det. Gleder meg :)

Ditt navn*

Din E-post*

Melding